Osbornes Law a fost inclusă între finaliștii pentru marele premiu ‘British Legal Awards‘ oferit de Legal Week.

Firma va afla pe 29 noiembrie 2018 dacă a câștigat titlul de Firma britanică de avocatură a anului 2018.

finalista british legal awards 2018

Câștigătorii din fiecare categorie de la British Legal Awards, care recunoaște realizările, excelența și inovația în profesia de avocat din ultimul an, sunt judecați de un juriu independent. Juriul este condus de către Ed Sparrow, președinte al Societății de Drept din Londra, și include avocați de rang înalt de la firme bine cunoscute, printre care BAE Systems, ITV, Marks & Spencer, Facebook, ASOS și Facebook.

Jan Atkinson, partener princial al Osbornes Law și avocat specializați în probleme controversate:

“Parteneriatul și întreaga firmă suntem încântați să fim selectați pentru un astfel de premiu prestigios, alături de alte firme de înaltă calitate care apar în toate categoriile. Pe lângă demonstrarea calității expertizei noastre juridice, care a fost luată în considerare pentru acest premiu, a fost necesar să dovedim și asistența clienților de primă clasă, abordarea inovatoare a dezvoltării angajaților și angajamentul nostru față de CSR.

Pentru o firmă în creștere de dimensiunile noastre, noi, cei de la Osbornes, suntem foarte mândri de evoluția noastră în dezvoltarea angajaților, inclusiv de gradul de retenție în privința echipei de stagiari.

Firma este, de asemenea, un susținător pe termen lung al organizațiilor de caritate locale la birourile noastre din Hampstead și Camden și a numeroaselor organizații pe care le susținem la nivel de departament “.

Aceasta este prima dată când Osbornes a fost selectată la British Legal Awards. Firma a fost numită Firma de Avocatură a Anului 2018 la Modern Law Awards în februarie 2018.

Compania este, de asemenea, înscrisă ca Firma de Avocatură a Anului la Premiile pentru Dreptul Familiei din 2018 și se află în curs de dezbatere pentru Echipa anului pentru Cazuri de Prejudicii Personale și Avocatul anului pentru specializarea neglijență clinică pentru Stephanie Prior la Premiile pentru Prejudiciul personal 2018.

Firma a deschis recent un al doilea birou în Hampstead, în nord-vestul Londrei, care oferă consultanță juridică specială comunității. Osbornes este recomandat de Chambers UK și The Legal 500 ca o firmă de avocatură de top cu avocați specializați în dreptul familiei. în domeniul locuințelor din Londra, în probleme legate de copii, de proprietate, avocați specializați în neglijență medicală și avocați pentru prejudicii extrem de grave.

Firma este, de asemenea, clasată pe locul 1 în clasamentul Ghidului de la Chambers High Net Worth, Mark Freedman ca avocat principal pentru divorțuri și Jan Atkinson în calitate de avocat principal în litigii contencioase, conducând o echipă de specialiști în testamente, probate și disputate în Londra.

Contact us
07809343150
02074828445

Ai nevoie de ajutor? Completeaza formularul de mai jos

*Prin apasarea butonului "Trimite" sunteti de acord cu colectarea si procesarea datelor cu caracter personal conform normelor europene.