Echipa noastra de avocati romani

 

Maria Tiron avocat roman

Maria Tiron
maria.tiron@osborneslaw.com
020 7428 8445 / 078 0934 3150 

Maria o avocata romanca in Londra, a inceput colaborarea cu firma de avocatura Osbornes in calitate de consultant juridic in mai 2013 luand decizia de a se alatura echipei in calitate de paralegal in aprilie 2014.

A obtinut licenta in Drept urmand cursurile Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi Romania dobandind totodata experienta juridica in cadrul Curtii de Apel, Sectia Penala Suceava si a Parchetului de pe langa Curtea de Apel, Iasi Romania.

A urmat cursurile University of Essex din Marea Britanie obtinand in 2012 Distinctie in Master pe Drept European.
In 2014 a absolvit cursurile GDL in cadrul Facultatii de Drept de renume BPP, Londra echivalandu-si licenta in Drept din Romania.

In prezent, Maria urmeaza cursurile Legal Practice si Master in Dreptul Afacerilor in cadrul Facultatii de Drept BPP, Londra.

Maria este membra a Asociatiei Femeilor Avocati din Londra (Association Of Women Solicitors) si Asociatiei Avocatilor pe Vatamare Corporala (Association of Personal Injury Lawyers). Vezi un interviu acordat celor de la Bizlawyer cu sfaturi despre cariera de avocat aici.

 

Radu Somlea avocat roman

Radu Somlea
radu.somlea@osborneslaw.com
020 7681 8713 / 077 1857 1240

Radu  a inceput colaborarea cu Osbornes Law in ianuarie 2018 ca Asistent juridic in cadrul departamentului de Personal Injury.

Radu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Univesitatii “Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca, Romania in 2016 si, ulterior, un master pe specializarea – Dreptul international al afacerilor la Central European University in Budapesta, in 2017. Radu a dobandit experienta importanta lucrand ca si consilier juridic, in una din cele mai mari firme de avocatura din Cluj-Napoca, Romania, in acelasi timp conducand ca managing editor o revista de drept international pentru student.

In timpul liber, lui Radu ii place sa joace baschet si sa calatoreasca.

 

 

Camelia Ochiana avocat roman

Camelia Ochiana-El-Emam
camelia.ochianaelemam@osborneslaw.com

Camelia a inceput colaborarea cu Osbornes Solicitors in martie 2015 ca Asistent juridic in cadrul departamentului de Personal Injury.

Camelia a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, Romania in 2010 si, ulterior, a urmat cursurile de master, specializarea – Dreptul afacerilor, in cadrul Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti, Romania, in 2011.

Camelia a continuat prin dobandirea de experienta lucrand ca si consilier juridic, intr-o firma de avocatura internationala din Bucuresti, Romania pentru aproape 3 ani. Printre ramurile de drept in cadrul carora Camelia s-a implicat, se numara dreptul comercial, drept civil si dreptul muncii. Ulterior, Camelia si-a extins aria de activitate, lucrand in cadrul uneia dintre cele mai importante firme de insolventa din Romania, in departamentul juridic.

In timpul liber, Cameliei ii place sa calatoreasca si sa isi petreaca timpul cu prietenii.

 

Alexandra parte din echipa de avocati romani la Osbornes

Alexandra Culic
Paralegal

alexandra.culic@sborneslaw.com

Alexandra a inceput colaborarea cu firma de avocatura Osbornes Law Solicitors in calitate de paralegal in iunie 2018 in cadrul departamentului de Personal Injury.

Alexandra a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, Romania in 2016.

Alexandra a dobandit o buna cunoastere a celor doua sisteme legale: sistemul de drept civil si sistemul de drept jurisprudential (comun), urmand cursurile Scolii de vara de Drept Continental, Universitatea Panthéon-Assas (“Scoala de Drept Sorbonne”), Paris, Franta.

A participat la un curs de drept spaniol organizat in cooperare cu Universitatea din Valencia, invatand principii de Drept Public Spaniol si Drept Privat Spaniol.

Alexandra a dobandit experienta in domeniul juridic lucrand ca si paralegal la biroul unui executor judecatoresc in Oradea, Romania.

In prezent, Alexandra participa la o varietate de cazuri privind Accidente de Munca, Accidente in Spatii Publice si Accidente de Trafic Rutier.

In timpul liber, Alexandrei ii place sa calatoreasca, sa citeasca si sa isi petreaca timpul cu familia si prietenii.

Contact us
07809343150
02074828445

Ai nevoie de ajutor? Completeaza formularul de mai jos

*Prin apasarea butonului "Trimite" sunteti de acord cu colectarea si procesarea datelor cu caracter personal conform normelor europene.