fbpx

accidente la locul de muncaaccidente rutierecazaturi si alunecarineglijenta medicalaaccidente fatale abuz asupra copiilor leziuni cerebrale accidente de catering accidente agricole accidentari in activitati sportive

Osbornes Law ofera servicii juridice pentru acele situatii in care ati suferit vatamari corporale ca urmare a unui accident sau in cazul in care cineva apropiat si-a pierdut viata in urma unui accident. Va oferim consultatii juridice gratuite, urmand sa solutionam dosarul dumneavoastra in baza contractului “No Win No Fee”- “nu castigam, nu suntem platiti”!

Pe scurt, daca ati fost vatamat ca urmare a neglijentei unei alte persoane, aveti dreptul sa faceti o cerere in vederea obtinerii unei compensatii pentru vatamare corporala suferita.

Ce poate cuprinde compensatia dumneavoastra?

Pierderi salariale

Cererea pentru recuperarea veniturilor reprezinta o compensare pentru salariul pierdut ca urmare a faptului ca ati lipsit de la locul de munca sau ca urmare a capacitatii de munca scazute, din cauza leziunilor suferite.

Cheltuielile de transport

Ca urmare a unui accident este necesar sa primiti ingrijiri medicale fie in cadrul unui spital, fie in cadrul unei policlinici – GP.  Aveti dreptul de a solicita deducerea cheltuielilor cu transportul in baza unei dovezi scrise (bon, chitanta, bilet de calatorie).

Cheltuielile medicale

Aveti dreptul la rambursarea cheltuielilor pentru tratamentele medicale necesare in urma leziunilor suferite.

Ingrijirea

Consta in timpul petrecut de cunostinte/rude pentru a avea grija de dumneavoastra.  Nu este necesar sa fi avut un contract incheiat cu membrii familiei  sau prietenii care v-au ingrijit pentru a putea solicita recuperarea cheltuielilor ocazionate de ajutorul primit.

Daca in urma leziunilor suferite ca urmare a unui accident nu mai puteti efectua treburi casnice, nu mai puteti sa gradinariti sau sa conduceti, puteti solicita costul aferent acestor indeletniciri.

Alte informatii despre cazurile castigate.

Contact us
07809343150
02074828445

Ai nevoie de ajutor? Completeaza formularul de mai jos

*Prin apasarea butonului "Trimite" sunteti de acord cu colectarea si procesarea datelor cu caracter personal conform normelor europene.