Te-ai gandit ca un accident iti poate ruina afacerea?

Firma de avocatura Osbornes a reprezentat un instructor de yoga care a suferit leziuni grave dupa ce a fost lovita de o masina in timp ce trecea strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Accident instructor yoga

Leziunile sale au inclus o fractura cu patru fragmente a umarului drept, pentru care a fost necesara o interventie chirurgicala de fixare cu o placa de metal si suruburi. Pe perioada recuperarii, clienta noastra nu a putut sa isi ridice si sa isi tina in brate bebelusul, fiind nevoita sa apeleze la serviciile unei bone.

Ea nu a putut nici sa practice sau sa predea lectii de yoga si, ca urmare, afacerea ei a stagnat.

Raspunderea civila a fost admisa in intregime dupa ce conducatorul auto a fost condamnat cu succes pentru conducere imprudenta.

Au fost obtinute dovezi de la experti pentru a sustine diferitele leziuni fizice si psihice si pentru a da un prognostic. In ciuda unei recuperari foarte bune, clienta a fost restrictionata in a practica yoga si mai important este ca prognosticul a fost ca umarul nu va reveni la normal ca dinainte de accident.

Cazul a fost inaintat argumentand imposibilitatea clientei de a-si mai continua afacerea ca instructor de yoga si va fi nevoita sa se reprofileze. Pierderea finala a inclus castiguri pe cativa ani care sa-i permita sa isi reinceapa studiile si o noua afacere, pe care sa o dezvolte pana la nivelul celei cu yoga.

Cazul a fost pe cale sa ajunga in fata Instantei Supreme, insa, in final s-a ajuns la o intelegere cu reprezentantii paratului, iar cazul a fost solutionat pentru 105.000 de lire sterline.


Daca si tu te afli in aceasta situatie si vrei sa discuti cu avocatii nostri romani specializati in accidente, ne poti suna la 020 7482 8445 sau 07809343150

Contact us
07809343150
02074828445

Ai nevoie de ajutor? Completeaza formularul de mai jos

*Prin apasarea butonului "Trimite" sunteti de acord cu colectarea si procesarea datelor cu caracter personal conform normelor europene.